20 Februari 2010

MENGERINGKAN POKET DI TENGAH BULAN

Semalam ibu ngan abah keluar gi cari walker untuk Adib... rasanya Adib dah pandai naik walker.. servey punya servey dapatla yg berkenan di mata.. di mata ibu tau... Adib lum pandai pilih. hehe.. kebetulan budget ada, ibu cadangnak belikan Adib car seat... harga pun taklah mahal mana... Lagipun cadangnya nak balik kg Penang cuti sekolah bulan 3 nanti... abis takkan bu nak pegang Adib dari Mersing sampai Penang... Kalau balik aritu tok mak ikut, jadi leh gilir2 pegang... masa tu Adib pun baby lg.. ni dah besar dah boleh duduk sendiri.. okla ibu belikan car seat... Em Adib pun suka je dapat car seat ngan walker tu... 1 hari ibu dengar dia asyik tekan punat music kat walker je... pandai anak ibu... :)

Car seat warna oren lagi... RM 99.90

Warna ni je yang lawa pun... RM 99


Walker tu sape punya?? angkat tangan....

Cantik tak? kalau cantik give me five... ( ha... kira jari 5 )

Pandai... give me 5... :)

Emm penat rehat kat car seat @ kerusi malas ok..



1 ulasan: