30 Disember 2010

TAHNIAH HARIMAU MALAYA!



Tahniah buat skuad Harimau Malaya yang berjaya menjulang Piala Suzuki AFF buat pertama kalinya. Tahniah jugak buat Safee Sali yang menjadi penjaring gol terbanyak Piala Suzuki 2010  selepas menjaringkan 5 gol. Pergh!!! memang best tengok game tadi... Aku ngan bapak mertua aku sama naik dok terjerit -terjerit... yang si kecik pun join sama.. orang tepuk dia tepuk, orang jerit dia jerit... orang ketawakan dia dia ketawa jugak... Mak mertua aku yang tak bape layan sangat pun asyik dok tanya bapak mertua aku, " bape minit lagi nak abis bah" dia tau biar cepat abis masa je takut indon tambah jaringan... :) Credit untuk goal keeper Khairul Fahmi, memang berhempas pulas nak selamatkan gawang dia. walaupun bolos, tapi bolos berhemah beb...

Apapun yang buat rakyat Malaysia lagi suka mestila sebab PM dah umumkan hari Jumaat cuti umum... Yeahhoo!!!  walaupun aku dah memang2 tengah cuti sekolah... Tapi Jumaat tu ada meeting... Kira batal la ekk...

3 ulasan:

  1. tahniah harimau malaya...u're the best!

    BalasPadam
  2. salam...


    syabas Malaysia...ni kira bertepatan dengan nama tu...

    * follow blog puan..**33

    BalasPadam
  3. salam singgah...
    tahniah skuad harimau malaya..

    p/s: tq follow me... me follow you back=))

    BalasPadam