18 Disember 2010

CUBAAN BERHENTI MEROKOK





Aku tak taula apa sedapnya isap rokok....Dan aku adalah paling benci orang yang isap rokok, walaupun laki aku jugak hisap rokok... Apa nak buat... masa bercintan cintun laki aku dah auta aku...Walau macam mana pun 4 tahun kahwin ni dah macam2 cara aku buat nak suruh laki aku berenti merokok... Tapi tak jalan juga... depan aku memang tak isap.. belakang aku... ntah berasap ladang kelapa sawit tu dengan asap rokok dia...

Emm.. nak marah lebey2 pun laki aku... berdosa lak kang... Aku tau susah nak berenti.. so aku suggest dia try benda alah  niquitin tu... mahal jugak benda alah ubat tu.. sebijik RM Singgit lebihla jugak.. Tapi kalo nak dibandingkan dengan rokok yang dok bakar hari2 tu...takpela...

Ikutkan dah seminggu lebih jugak dah laki aku try berhenti... Aku ada depan mata dia bolehla aku warning selalu... kalau aku takde??? Esok aku dah nak balik mersing... Haiii.. harap2 laki aku kuat semangatla...



P/S : Abang...  janji ekk...

Tiada ulasan:

Catat Ulasan