06 Disember 2010

LAPAR KE NGANTUK NI ???

video 

Emm... cuti ni sekolah ni ingat dapatla selalu update blog... tapi malas juga.... jadi suri rumah lagi penat ek... Tapi boring juga kalau jadik suri rumah full time... sib baikla ada internet ni... lehla juga berblog. berfacebook.. :) Emm citer pasal facebook.. gambar amoi kat atas tu aku seludup dari facebook.. comei betoi... sambil makan pun ngantuk... 

Haaa..... yang kat awah ni tak kurang hebatnya... edisi Adib anak aku.... tengah makan pun boleh tido... ni masa dia baby lagi... baru belajar makan solid food...  bila tengok balik alahai cepatnya besar anak ibu... janganla cepat sangat besar... ibu rindu masa Adib baby.. skang dah besar dah layak dpat adik baby plak.. Aichehhhh.... Teringin kerr???? :)



video






2 ulasan: