27 Disember 2010

PERGH!!! TANGKAP LELEH...

video



Serius.. sedap betul suara adik ni... kalah juara idola kecil. Kalau masuk tentu leh menang... Tak pun tahun depan masuk pertandingan "kamilah bintang".. Paling2 pun dik, masukla tom-tom bak, tentu glemer pasni.. Uish masuk youtube pun dah sikit punya glemer kan... Pastu dalam facebook pun ramai yang dok share link...Kalau tengok video ni, sambil nyanyi pun adik ni leh sempat lambai tangan kat peminat yang lalu lalang  depan umah tu... :)

Haha.. bukan setakat suara vokalis je sedap, drumer dia pun mantop... Ntah baldi ke tong sampah mak kau kau rembat... punya sempoi ketuk drum sampaikan terjatuh gula2 dalam mulut... Apapun memang menghiburkan lah... Cayalah dik, manala tau kot2 ada tokey syarikat rakaman tengok nak ambik jadi recording artis.. Boleh nak jadi artis, tapi sekolah jangan lupa,.. Naik sekolah ni tanya cikgu BM.. Keagunan tu apa maknanya??? KEAGUNGAN la... sebut betul-betul.. KEAGUNGAN..Kalau  KEANGGUNAN okla jugak... haha... But, i like.. cute bangat... :)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan