07 November 2010

ANAK RAJIN KE IBU YANG MALAS ???!!!

video

Ok..ok.. ibu mengakula... tgok umah pun bersepah je kan.. hehe.. actually ni umah abah, ibu balik ari rabu semalam je sampai ari sabtu ( cuti Deepavali ).... biasala orang laki kalau dah tinggal bujang..(hehe.. nak salahkan laki jugak tu )

Kalau korang yang tak tau, aku gan hubby aku dah almost  two years dah dok jauh2.. aku kat Mersing laki aku kat Batu Pahat... Apa nak buat... keje ngan orang macam nila...

Balik pada citer asal... memangla umah bersepah, kuar jalan, yang kotak tu, kotak vacum cleaner, yang lama dah rosak, pastu baju bersepah-sepah tu tgah basuh baju, yang dalam bakul baju yang dah angkat.. Laki aku tengah sibuk pasang vacum yang baru beli tu... yang si kecik tu pulak..... agak dia rasa umah bersepah kot, nak tolong ibu la konon... nampak sangat ibu pemalas ek... sibuk nak pakai vacum... padahal.. guna penyapu pun boley.. kan Dib kan....

Baikla... Ibu insafla... ni last entry arini... esok2 ibu update lain... nak gi buat keje.. esok sekolah... huhu..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan