03 November 2010

ADIB JALAN-JALAN DI PANTAI...


Citer dah basi pun.... tapi upload jugala sebab opah dengan wan kat kampung nak tengok... lama sangat video ni terperap dalam hp abah Adib...

Ni kira first time gak la Adib berjalan kat luar.. sebelum tu kasi training jalan kat pasar raya dulu... :) jatuh pun tak sakit... tapi nampaknya Adib dah pandai balance badan.... yang tak tahan tu tangan sebelah kiri dia macam minta dipimpin... yela sebelum ni ajar dia berjalan pimpin dulu sebelah angan tu.... tu yang dia perasan mcm orang pimpin tangan dia... hehe... klakorla Adib... :)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan