02 Februari 2011

HAPPY CHINESE NEW YEAR








HAPPY CHINESE NEW YEAR BUAT SEMUA PENGANUT AGAMA BUDDHA 


Esok cuti... yeehaa.. ala aku dah cuti dari hari Isnin lagi... walaupun sekolah aku takde sorang pun cikgu cina ataupun murid-murid cina... tapi gigih ganti sekolah hari sabtu sebab nak cuti panjang... haha i like... cumanya aku lagi happy sebab esok laki aku cuti sampai hari ahad.. Lama tu.. best..best... :) Okla.. buat semua yang sambut CNY yang tumpang sambut aku ucapkan  Happy Chinese New Year la... Kalau yang balik kampung tu drive hati-hati...


Tiada ulasan:

Catat Ulasan