02 Februari 2011

BORINGNYA LAYAN CITER ADIB


video


Kesian ibu kena buli dengan Adib.. Celik-celik mata je tengok tv.. citer otomen.. tak pun tom-tom bak.. wonderpet... bosannya.. Memangla dia belum pandai mintak buka channel dia suka.. Tapi kalau aku buka channel aku mesti dia suka tekan2 remote astro tu... kalau nak bagi dia duduk diam bukak la channel astro ceria tu.. paling dia suka tom-tom bak... ngikut lak tu.. orang tepuk dia tepuk.. orang nyanyi dia pun goyang-goyang sama :)

Alamatnya kalau dah besar skit nanti takdela can la aku.. dah bapaknye pun suka tengok kartun.. suka sangat tengok kartun channel animax tu... Nanti abisla ibu takde can tengok tv...

Nampak gayanya jadi macam mak long ngan abang amsyarla.. berebut nak tengok tv.. kalau si amsyar tengok tv remote dia pegang.. orang tukar channel dia tukar balik.. sudahnya ibu dia tak puas hati tutup je tv.. haha.. Melalak pun melalak la... Adib dah besar nanti taktaula macam mana... :)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan