25 Mac 2011

FIRST TIME NI...


video

Ni masa balik kampung aritu... Kat rumah opah ada tinggal basikal sepupu-sepupu dia.. apa lagi, si kecik ni pun try la... ingatkan tak pandai naik, tak pandai kayuh... boleh rupanya. maklumla baru 1 tahun 5 bulan kan... dia nak naik special tau... nak naik kaki lum sampai.. dia naik dudu kat tempat duduk belakang tu. pastu ngesot naik ke sit depan tu... hehe :) cerdik gak anak aku...

boleh jugak bergerak... kaki dah sampai nak kayuh... yang kelako bila ada motor lalu dia angkat tangan.. rupanya masa naik motor round kampung adala orang angkat tangan kat tok abah dia... dia pun angkat balik.. hehe...  kat bawah ni pun dia angkat tangan bila ada motor lalu...

video

Tiada ulasan:

Catat Ulasan