03 November 2009

TERHARUNYA....

HERO-HERO 3 BERLIAN

Abaikan kelas aku yang bersepah... almaklum kelas kabin ( kelas sementara )


Hari ni merupakan first day aku naik sekolah setelah cuti bersalin 2 bulan... best kan lama cuti... pasni sambung cuti sekolah lak 2 minggu lagi... Emm balik pada citer... terharunya aku ngan anak2 3 berlian aku... diorang kutip duit belikan hamper baby untuk aku... time kasih ye... yang klakonye.. budak, mana pandai simpan rahsia..

aku : time kasih ek.. belikan cikgu hadiah
budak 1 : sama2..
aku : sape yg pegi beli ni?
budak2 : cikgu Azizah ( cikgu yg ganti jad guru kelas diorang)
aku : oh ye ke..
budak 3 : A'ah cikgu kitaorang kutip sorang singgit...

Hehe.. budak kelas aku ada 27 orang je.. taula aku hamper diorang dalam RM 30 je.. tapi berbaloi2 ada baju, bedak, lotiob, baby wipes... aku tak kisah pun... mahal ke murah.. yang penting aku berbangga ada anak2 murid yang macam ni... ingatan diorang tu lagi bermakna dari hadiah yang diorang bagi tu... trima kasih banyak2 la ye anak2 cikgu smua... :)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan