17 Julai 2010

KARNIVAL SAINS DAERAH MERSING



MERSING 15 Julai - Baru-baru ni telah diadakan karnival sains dan teknologi peringkat daerah mersing... Sekolah aku dipilih jadi tuan rumah untuk karnival ni... ntah apala yg diorang minat sangat nak buat kat sini... so panitia sains kena handle... dan akula setiausaha yang tak berapa nak berusahanya... nge... :)

penat juga handle benda2 macam ni... sampai hari lansung tu masih ada lagi benda yang tak sempurna... ikutkan sekolah kitaorang cuma sediakan tempat dan mengelolakan pertandingan bercerita je... tapi bila dah buat kat tempat kita, bila ada sekolah2 lain yang mengelola bahagian lain tak sedia tu tak sedia ni.. tuan rumahla gak la yang macam lipas kudung...

apapun tahniah kepada pasukan sekolah aku yang jadi naib johan pertandingan eurika... jadila tempat kedua.. tahun depan kita cuba lagi...


p/s Thanks kepada cikgu khai yang jadi jurufoto untuk aritu... minta gambo
untuk dibuat laporan, tapi alang2 saya masukka dalam blog saya ye... cantik
edit :)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan