08 Mei 2010

Thanks abang...

Pro Najib

Pro Najib Selamat Hari Ibu Sayang...;)
Terima Kasih kerana melahirkan Adib Naufal..I Love U Sayang...:)

51 minutes ago · · · See Wall-to-Wall

Huhu nak wat print screen takleh lak... lagipun tecik.. so copy and paste jelah... senang sket... Ni aku copy and paste wish yang laki aku publish kat wal pesbook aku... malu i satu malaysia baca.. ( kembang idung )

Emm first time menyambut hari ibu sebagai seorang ibu... rasa gembira sangat... sebelum ni just meraikan mak je... walaupun Adib Naufal belum pandai lagi nak wish ibu " selamat hari ibu" ( panggil ibu pun lum pandai hehe ) tapi bestla jugak sebab abah tak lupa ucapkan untuk ibu... thanks sayang sebab wish i... thanks juga sebab jadi share partner.... kalau takde u takde juga Adib tu.... apapun aku bersyukur kerana diberi peluang merasa nikmat menjadi seorang ibu... aku dapat rasakan susah payah dan pengorbanan sejati seorang ibu.... terima kasih buat mak & mak mertua... kepada mak kerana sudi melahir dan membesarkan aku dan kepada mak mertua kerana melahirkan dan membesarkan hubby aku... dan sudi terima aku jadi menantu... huhu.. apa aku melalut ni... anyway selamat hari ibu buat semua ibu-ibu....

1 ulasan:

  1. wah3, meh nak ajar cmne nak print screen kasi besar punya.. =P

    tekan ctrl =,pstu baru print screen..kalau nak kecikkan ctrl -, slmt mncuba.. =)

    BalasPadam