02 Mac 2010

PEKSA...OOO PEKSA...

Hari ni budak-budak sekolah dah start menduduki peperiksaan UPPM 1... Aku tak taula budak-budak darjah 1 aku tu jawab peksa macam mana... Cikgu ngajar asyik nak main je... ntahla.. salah aku ke?? slah budak ke??? tapi kalau aku pun main je... kalo dah 1 kelas tu ada 38 orang... macam mana aku nak control sorg2... dengan peel budak yang macam2... Adoi aii... semput aku... harap2 peksa ni diorg leh jawab.. aku tak sempat snap pun gambar cute-mute darjah 1 aku tu... ni gambar budak darjah 5 aku snap.. siap ugut sape cikgu tgok cuba nak meniru cikgu ambik gambo kasi guru besar... pucat memasing... :)



Tiada ulasan:

Catat Ulasan