20 September 2009

AIDILFITRI BERTIGA

IBU, ABAH & ADIB



Syukur sangat2 kerana tahun ni merupakan tahun pertama ibu ngan abah sambut Aidilfitri dengan kehadiran orang baru.. walaupun sedey ibu tak dapat makan ktupat, lemang, rendang dan macam2 lg :( tapi adib punye pasal semua tu takde hal punye... abah pun teruja gak sebab first time bayar zakat fitrah untuk anak dia.. tok mak n tok abah pn tentu happy sebab first time beraya dengan cucu kan.. mak ngah n mak usu pn first time naik pngkat... apapun, semoga kegembiraan keluarga kita akan berkekalan...

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI 1430 HIJRAH

Tiada ulasan:

Catat Ulasan