16 April 2010

DAH PANDAI BERDIRI ANAK IBU...

Dah lama sangat ibu tak update blog... sibuk sangat... dah bape minggu dah ari sabtu sekolah... minggu lpas ada koko, minggu ni ada camping lagi, minggu depan ganti sekolah... sian Adib... masa ngan Adib pun takde... nak buang sawang kat blog pun tak sempat... dah bersawang dah blog ibu... apapun ibu just nak upload gambar dan cerita tentang perkembangan Adib je... skurang-kurangnya abah bleh tau perkembangan Adib... lagipun minggu ni abah tak balik sebab duty... :( opah ngan wan kat kg pun boleh tau... skurang2nya terubat gak rindu kat Adib ye... Emm skang ni Adib dah boleh berdiri... nampak mcm nak menapak pun ada... mungkin minggu depan atau hujung bulan ni Adib dah pandai menapak... Ibu gembira tengok Adib cepat pandai...




Tiada ulasan:

Catat Ulasan